• home
 • video
 • pas verschenen

  Manchester City legt sterkhouder Bernardo Silva vast tot 2025

  Bernardo Silva heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Manchester City. De Portugese middenvelder ligt nu vast tot de zomer van 2025. "Hier is alles aanwezig om je ambities waar te maken."

  Bernardo Silva is bezig aan zijn tweede seizoen bij Manchester City. De Portugees werd voor 50 miljoen euro weggehaald bij Monaco en is ondertussen een vaste pion van Pep Guardiola op het middenveld. Dit seizoen is hij in 40 wedstrijden goed voor negen doelpunten en tien assists.

   

  De ploegmaat van Kevin De Bruyne en Vincent Kompany maakte gisteren nog een goal en deelde twee assists uit tegen Schalke 04. Vandaag heeft hij weer reden tot vieren met een nieuw contract tot medio 2025.

   

  "Het is eer dat ik mijn contract bij Manchester City mag verlengen", zegt Silva op de teamwebsite. "Hier is voor een speler alles aanwezig om je ambities waar te maken. Ik zou nergens anders willen zijn."