• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo: "Voor magische avonden zoals deze heeft Juve me gekocht"

  Veel waarnemers gaven vooraf geen cent meer om de kansen van Juventus tegen het defensief uitgekookte Atletico, maar dat was buiten Cristiano Ronaldo gerekend. "Dit is de Champions League-mentaliteit", sprak de Portugees na een heroïsch avondje.

  Met drie doelpunten dirigeerde de Portugees Juventus naar de kwartfinales. "Na de 2-0-nederlaag in Madrid hadden we een speciale avond nodig en dat is het ook geworden", reageerde Ronaldo. "Niet enkel door de doelpunten, maar ook door de geweldige ploegprestatie en de ongelooflijke ingesteldheid van het team."

   

  "Dit is de mentaliteit die je nodig hebt in de Champions League. We zijn op de goeie weg. Het is nog te vroeg om over de finale te spreken. We bekijken het stap voor stap."

   

  Juventus had in Europa nog nooit een dubbele achterstand na de heenmatch opgehaald. "Magische avonden zoals deze zijn de reden waarom Juventus mij gekocht heeft. Atletico is een heel taaie tegenstander, maar wij zijn ook sterk en dat hebben we vanavond getoond. We stoten verdiend door."