• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Kooivechter McGregor opgepakt voor diefstal van gsm

  " "

  Conor McGregor wilde niet dat een 22-jarige man hem fotografeerde bij een nachtclub.

  MMA-vechter Conor McGregor is nogmaals negatief in het nieuws gekomen. De 30-jarige Ier werd opgepakt in Miami, omdat hij de gsm meenam van iemand die hem wilde fotograferen. Dat maakte de politie bekend.

  Volgens de politie van Miami Beach werd McGregor gisternamiddag opgepakt op verdenking van diefstal en crimineel gedrag. De advocaat van McGregor noemde de aanklacht "mineur" en beloofde dat zijn cliënt met de autoriteiten zou meewerken.

   

  De feiten speelden zich maandag om 5 uur 's ochtends af, toen McGregor een nachtclub verliet. Een 22-jarige man probeerde een foto van McGregor te nemen, maar die was daar niet mee gediend. De excentrieke kooivechter sloeg de smartphone uit de handen van de man en trapte erop. Ten slotte nam hij de gsm op en vertrok.

   

  De jongeling diende klacht in en de politie vond McGregor op zijn lokale adres. Met een borgsom van 12.500 dollar kwam McGregor 's avonds vrij.

   

  Vanochtend postte de brulboei een korte reactie op Instagram: "Geduld in deze wereld is een deugd waaraan ik blijf werken. Ik houd van mijn fans. Bedankt allemaal." 

   

  Het is niet de eerste keer dat de voormalige UFC-kampioen over de schreef gaat. Hij kwam al vaker in aanraking met de politie na vechtpartijen. En hij is momenteel ook 6 maanden geschorst door de Ultimate Fighting Championship, omdat hij na zijn verloren titelkamp tegen de Rus Chabib Noermagomedov in oktober nog verder in de clinch ging met zijn tegenstander en diens entourage.

  Beelden van McGregors vrijlating:

  McGregor op Instagram: "Ik blijf werken aan mijn geduld"

  Het politierapport:

  Op Twitter wordt de draak gestoken met McGregor: