• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo achterna: het gezicht van Beckham als hij "zijn standbeeld" te zien krijgt

  David Beckham.

  Een geforceerde glimlach bij David Beckham.

  LA Galaxy zette begin deze maand ex-speler David Beckham (43) in de bloemetjes met een standbeeld. Voetballers en een standbeeld, dat is niet altijd een geslaagd huwelijk. Vraag dat maar aan Cristiano Ronaldo. En Beckham, die dacht ook eventjes dat het prijs was.

  David Beckham was tien dagen geleden in zijn nopjes bij de onthulling van zijn standbeeld. "Ik wil de club en de ontwerpers van dit standbeeld bedanken. Dankzij hen blijf ik eeuwig jong", grapte hij.

   

  Wellicht was er ook sprake van opluchting, want komiek en televisiepresentator James Corden besloot Beckham eens goed beet te nemen voor de officiële onthulling.

   

  Met de buste van Cristiano Ronaldo in het achterhoofd, creëerde Corden ook voor Beckham een redelijk opvallend standbeeld. De mimiek van Beckham sprak boekdelen, maar uiteindelijk ging het dus maar om een grap.

  De blik van Beckham als hij zijn standbeeld te zien krijgt:

  Bekijk de volledige grap:

  Het "echte standbeeld":