• home
 • video
 • pas verschenen

  Barguil heeft "slechts" whiplash in plaats van gebroken nekwervel

  Warren Barguil heeft goed nieuws gekregen van de dokter. Zijn team Arké-Samsic liet gisteren weten dat hij een nekwervel had gebroken, maar uit een 2e onderzoek blijkt het slechts om een whiplash te gaan.

  Voormalig bolletjestrui Warren Barguil zoekt al een tijdje naar zijn vorm van weleer. Net wanneer hij dacht het goeie gevoel weer te pakken hebben, kwam hij zwaar ten val. Wat eerst een breukje leek, is nu gewoon een whiplash.

   

  "Ik kom met de schrik vrij", zegt de Fransman. "De eerste berichten waren alarmerend, de nieuwe diagnose is een stuk geruststellender, al is het ook frustrerend. Ik had immers veel opofferingen gemaakt om terug op mijn oude niveau te geraken. Ik hoopte dat ik eindelijk wat geluk zou hebben dit jaar."