• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Pozuelo en de VAR oogsten allebei applaus en kritiek

  Pozuelo bedankt het publiek en Van Driessche maakt zijn beslissing ongedaan.

  Wat heeft u gemist van de voorlaatste speeldag in de Jupiler Pro League? De Genk-fans trakteren Alejandro Pozuelo tijdens zijn laatste thuiswedstrijd op een fluitconcert én applaus. Ook de VAR krijgt positief en negatief commentaar. En Wesley heeft geen zin in een wissel.

  Pozuelo krijgt applaus en boegeroep

  De soap omtrent Alejandro Pozuelo is bijna ten einde. De Spanjaard speelt voor een laatste keer in Genk. Wanneer Pozuelo 2 minuten voor tijd gewisseld wordt, reageren de Genkse fans gemengd. Een deel van de supporters bedankt Pozuelo met een applaus, andere fans geven hem een fluitconcert.

  VAR kent doelpunt van Samatta niet toe

  Er gaat geen speeldag voorbij zonder een incident met de VAR. In Genk-Lokeren schiet Samatta de bal heerlijk via de lat binnen. De bal is duidelijk over de lijn, maar de ref merkt het niet op en ook de VAR kan door een technisch probleem niet ingrijpen. Het doelpunt telt dus niet.

  VAR komt goed tussen

  Als het goed is, moet het ook gezegd worden. Scheidsrechter Bram Van Driessche wijst tijdens Eupen-Club naar de stip na een een goede tackle van Alessio Castro-Montes op Hans Vanaken. Even later komt de VAR goed tussen en Van Driessche maakt zijn beslissing ongedaan.

  Mokkende Wesley bij 0-4-tussenstand

  Club Brugge smeert Eupen zijn 18e nederlaag van het seizoen aan met een droge 0-4-overwinning. Iets na het uur moet Wesley Moraes het veld verlaten en dat is niet naar de zin van de Braziliaanse spits. Een ontgoochelde Wesley gaat meteen op de bank zitten.

  Cercle-speler krijgt duwtje in de rug van coach

  Alejandro Pozuelo en Wesley Moraes zijn allebei van het veld gehaald door hun coach. In Cercle Brugge-Standard zorgt coach Guyot ervoor dat zijn aanvaller Adrien Bongiovanni het veld inblijft door hem in duwtje in de rug te geven.