• home
 • video
 • pas verschenen

  Sergio Ramos antwoordt op kritiek: "Ik neem schuld voor 200 procent op mij"

  Ramos in de tribune.

  Vorige week liet Ramos een documentaire opnemen tijdens het CL-duel met Ajax.

  Real-kapitein Sergio Ramos heeft enkele prangende vragen over hem en Real zelf beantwoord op sociale media. "Het was een fout om geel te pakken tegen Ajax in de heenmatch", geeft Ramos toe.

  Ramos excuseert zich voor gele schorsing tegen Ajax

  "Voetballers spreken graag op het veld, maar dit seizoen draait het anders uit", opent Sergio Ramos op Twitter. "De recente gebeurtenissen waren rampzalig. De spelers - en ik als kapitein nog meer dan iemand anders - zijn daarvoor verantwoordelijk."

   

  Ramos beantwoordde daarna een reeks vragen die circuleren over hem en Real Madrid.

   

  "Ik miste de terugmatch tegen Ajax omdat ik een gele kaart gepakt had in de heenmatch. Was dat een fout? Absoluut en ik neem de schuld voor 200 procent op mij."

   

  Er was ook veel heisa over de documentaire die Ramos aan het opnemen was in de tribunes tijdens Real-Ajax. "Waarom werd die documentaire toen opgenomen? We hadden dat zo afgesproken met de documentairemakers. Maar ik had nooit kunnen denken dat de wedstrijd zo zou lopen. Naargelang de wedstrijd vorderde, werd er minder gefilmd."

   

  "Aanvaring met Perez en Marcelo? Dat is zo als je onder druk werkt"

  Er waren ook verhalen dat Ramos een aanvaring had met Marcelo en Real-voorzitter Florentino Perez. "Vielen er woorden tussen mij en de voorzitter in de kleedkamer? Kleedkamerproblemen worden besproken en opgelost in de kleedkamer."


  "Was er een confrontatie met Marcelo? We hebben geregeld woordenwisselingen op training. Dat gaat zo als je onder druk werkt. Maar het is maar een van de vele anekdotes. Marcelo is als een broer voor mij."


  "Wat is er aan het gebeuren met de coach? Wij maken die beslissing niet en we bemoeien er ons niet mee. We hebben enorm veel respect voor zijn positie en we steunen de Real-coach altijd."