• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Satirische Facebooksite helpt fans van Beerschot met hun website inamateuristoekplezant.be

  De toeschouwers van de eerste barragematch tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk zagen zaterdag misschien geen goals, ze konden zich wel vermaken met het getreiter tussen beide supportersclans. Al vergaten die van de thuisploeg wel iets essentieels.

  "Zij fixen uw keuken", met dat spandoek wezen de fans van Beerschot-Wilrijk naar het vak van KV Mechelen. Ze alludeerden daarmee op de codetaal die gebruikt werd tussen zij die aan het einde van vorig seizoen de match tussen Mechelen en Waasland-Beveren gefixt zouden hebben.

   

  Om hun spandoek kracht bij te zetten, maakten ze er ook nog eentje met de fictieve website www.inamateuristoekplezant.be. En daarover merkten de mannen van het satirische Ministerie van Sport op dat er maar één ding ontbrak: de website was niet geregistreerd en bestond dus niet echt. Iets wat ze dan maar snel deden. Neem zeker een kijkje. U kunt er leuke items bestellen.

  Op www.inamateuristoekplezant.be kan je een keuken bestellen