• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard feliciteert O'Sullivan met knipoog: "Van de ene tovenaar tot de andere"

  Eden Hazard

  Ook Eden Hazard is een snookerfan.

  De 1.000e century van Ronnie O'Sullivan is ook Eden Hazard niet ontgaan. In een video feliciteert hij de snookerspeler, die nota bene met links scoorde. Achteraf reageerde de Engelsman ook nog eens met een Australisch accent.

  Met links

  Gisteravond heeft Ronnie O'Sullivan (43) als allereerste een 1.000e keer een break van minstens 100 punten gescoord. De 43-jarige Engelsman deed dat niet zomaar. In de finale van het Players Championship wisselde hij van hand om de mijlpaal niet met rechts, maar met links te bereiken.

  Centuries in het snooker
  1. Ronnie O'Sullivan (Eng) 1.000
  2. Stephen Hendry (Sch) 775
  3. John Higgins (Eng) 745
  4. Neil Robertson (Aus) 621
  5. Judd Trump (Eng) 596
  6. Mark Selby (Eng) 570
  7. Ding Junhui (Chn) 498
  8. Marco Fu (HKo) 490
  9. Shaun Murphy (Eng) 479
  10. Mark Williams (Wal) 460
  67. Luca Brecel 103

  Felicitaties van die andere tovenaar

  Ook Eden Hazard is een snookerfan. De Rode Duivel feliciteerde Ronnie O'Sullivan op zijn manier. "Van de ene tovenaar tot de andere: "Gefeliciteerd, Ronnie." En graag tot snel", sprak hij in een video van World Snooker.

  Aussie O'Sullivan

  Met Ronnie O'Sullivan valt er altijd iets te beleven, zowel rond als naast de snookertafel. Op het Players Championship gaf de Brit zijn interviews plots met een Australisch accent. O'Sullivan vertelde dat hij nu ging vieren met een "barbie", met zijn "rellies" en met zijn "mates": een barbecue, zijn familieleden en zijn vrienden.