• home
 • video
 • pas verschenen

  Guardiola ontkent geflirt met Juventus: "Verlaat City enkel bij ontslag"

  Manchester City hoeft niet te vrezen: Guardiola wil niet naar Juventus.

  Manchester City hoeft niet te vrezen: Guardiola wil niet naar Juventus.

  In zijn nabeschouwing op de 3-1-overwinning tegen Watford heeft Manchester City-coach Pep Guardiola alle geruchten over een mogelijk vertrek naar Juventus uit de wereld geholpen. "Ik snap niet waar de media dit halen."

  De Italiaanse media zijn niet vies van wat geroddel en dat zal Manchester City-coach Pep Guardiola geweten hebben. De Spanjaard werd de laatste dagen steeds nadrukkelijker gelinkt aan een vertrek naar Turijn, waar hij de opvolger zou moeten worden van de van z'n sokkel gevallen Juventus-coach Massimiliano Allegri.

   

  De Italiaan zou immers op de wip zitten na de 2-0-nederlaag in de heenwedstrijd van de 1/8e finales van de Champions League tegen Atletico Madrid. Bij de Italiaanse krant Il Giornale menen ze zelfs te weten dat naast Guardiola ook Zinedine Zidane en Antonio Conte in beeld zijn, maar dat de Catalaan de absolute topkandidaat is. Guardiola zou volgens de geruchtenmolen al een mondeling akkoord hebben met Juventus over een vierjarig contract.

   

  Vandaag, op de nabeschouwing van de 3-1-overwinning van zijn team tegen Watford, liet Guardiola echter geen spaander heel van de geruchten. "Ik weet hoe het vandaag zit met sociale media, maar ik begrijp niet waarom ze dit vertellen. Ik heb nog twee jaar voor de boeg bij City, en ik verlaat de club enkel bij een ontslag. Als ze me hier willen, blijf ik."