• home
 • video
 • pas verschenen

  Supporter Manchester United neergestoken na CL-duel tegen PSG

  Rashford kegelde met een late penaltygoal PSG uit de Champions League.

  Een supporter van Manchester United is woensdagavond neergestoken in Parijs, enkele momenten na de zege van United bij PSG in de Champions League. De man moest met spoed geopereerd worden, maar verdere details omtrent zijn gezondheid zijn nog niet geweten.

  Het was de Forreign Office, een departement van de Britse regering, dat het nieuws bekendmaakte. "We zijn in contact met de Franse autoriteiten na een incident met een Britse man in Parijs op 6 maart." 

   

  Volgens diverse Britse media, waaronder Sky Sports, gaat het om een 44-jarige supporter van Manchester United. De man zou naar verluidt een messteek in zijn borstkas gekregen hebben van een Parijse taxichauffeur. Die werd kwaad op een groepje Unitedfans nadat deze te uitbundig hun zege tegen PSG aan het vieren waren. 

   

  Ook volgens Sky Sports werd de man met spoed geopereerd, nadat er onder meer bloed in zijn longen was beland. Intussen zou de lokale politie één iemand opgepakt hebben, maar zou er nog geen spoor zijn van het wapen dat werd gebruikt.