• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Bam, Russell Westbrook legt een reus van 2,13 meter neer

  Russell Westbrook en Jusuf Nurkic

  Let op Russell Westbrook en Jusuf Nurkic in het midden van het parket.

  In de NBA-ontmoeting tussen de Portland Trail Blazers en Oklahoma City Thunder is een potige wedstrijd geworden. De Bosnische reus Jusuf Nurkic werkte Russell Westbrook en Paul George flink op de zenuwen.

  Nurkic laat Westbrook struikelen, Westbrook ramt hem

  In het tweede quarter zwaaide Jusuf Nurkic iets te ver met zijn reusachtige linkervoet. Russell Westbrook kwam net niet ten val en nam meteen revanche. De sterspeler van Oklahoma beukte de Bosnische reus (2,13 meter) tegen het parket. De wedstrijdleiding bestrafte Nurkic met een technische fout.

  Ook George gaat in de clinch met Nurkic

  Ook Paul George maakte van dichtbij kennis met Jusuf Nurkic. Eerst zwaaide hij met zijn elleboog iets te fel richting de Bosniër, daarna kreeg de forward van Oklahoma een kopstootje van zijn imposante tegenstander.

  Oklahoma wint in overtime

  Uiteindelijk stapte Oklahoma City Thunder als winnaar van het parket in Portland. Het team won na een verlenging met 121-129.  Russell Westbrook en Paul George waren samen goed voor 69 punten. Bij Portland maakte Damian Lillard er 51 in zijn eentje.

  Giannis met de snoeiharde dunk

  Milwaukee heeft vannacht weer aangeknoopt met de zege. Na nederlagen tegen Utah en Phoenix waren de Bucks duidelijk te sterk voor de Indiana Pacers (117-98).

   

  De Griekse sensatie Giannis Antetokounmpo scoorde 29 punten voor Milwaukee. Met zijn dunks verzorgde hij opnieuw het spektakel.