• home
 • video
 • pas verschenen

  Gezien tijdens Facebook Live: Karl en Mo versus de plant

  Karl en Mo poseren met hun tegenstander.

  Gisterenavond werd in onze Facebook Live-zetel niet alleen vooruitgeblikt op de Europa League en de promotiematchen in 1B. Karl Vannieuwkerke ging samen met Mo Messoudi (Beerschot Wilrijk) de strijd aan met de "rotplant". Herbekijk hier de confrontatie.

  Karl begon de Facebook Live met een boodschap voor de kijkers: "U merkt misschien al weken dat hier een plant staat, die niet past in het decor. Onze bazen willen die plant niet wegdoen, maar als er 10 reacties komen over die plant in deze Facebook Live dan gaat de plant er definitief uit. Jullie kunnen ons dus helpen."

   

  "We gaan de plant niet vernietigen, we gaan ze gewoon een nieuwe bestemming geven", benadrukte Karl.

  Tijdens de uitzending snelden de Sporza-kijkers Karl te hulp met reacties. "De plant moet eruit", klinkt het bij het merendeel. Na een kleine 10 minuten was het dan eindelijk zover. Wat het duo uiteindelijk met de plant deed, kunt u hieronder bekijken.

  Herbekijk hier het duel met de plant