• home
 • video
 • pas verschenen

  Cercle Brugge zet samenwerking met Arnaud Lusamba onmiddellijk stop

  Huurling Lusamba was dit seizoen een sterkhouder bij Cercle.

  Arnaud Lusamba zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Cercle Brugge. De eersteklasser liet weten dat het per direct de samenwerking met de gehuurde middenvelder van Nice stopzet. 

  "Na een gesprek met de speler heeft Cercle Brugge beslist om, conform de wettelijke en contractuele voorzieningen, de samenwerking met de speler onmiddellijk en definitief te beëindigen", klinkt de mededeling. De reden waarom werd niet bekendgemaakt.

   

  Lusamba was dit seizoen een sterkhouder bij Cercle Brugge. De middenvelder miste maar drie competitiewedstrijden en had zo een belangrijke bijdrage in het behoud van Cercle in de hoogste voetbalklasse.