• home
 • video
 • pas verschenen

  Personeelsproblemen bij Real: ook Vazquez en Carvajal even out

  Vazquez viel tegen Ajax geblesseerd uit.

  Real Madrid zit in de hoek waar de klappen vallen. Na de blessure voor goudhaantje Vinicius, staan nu ook Lucas Vazquez en Dani Carvajal aan de kant.

  Carvajal ging dinsdag met de rest van Real ten onder tegen Ajax in de 1/8e finales van de Champions League. De Spaanse rechtsachter speelde 90 minuten, maar hield wel een dijbeenblessure over aan de wedstrijd. Hij is wellicht een maand out

   

  Vazquez werd dindsdag dan weer na een half uur gewisseld. Hij sukkelt met een hamstringblessure en is "enkele weken" out. Ook goudhaantje Vinicius Jr is niet ongeschonden uit het duel met Ajax gekomen. Hij liep een scheur op in de ligamenten van zijn enkel en zijn seizoen zit er wellicht op.

   

  Real is na verlies in de Champions League en de Spaanse beker alleen nog actief in de Spaanse competitie. Daarin volgt het als derde op 12 punten van leider Barcelona.