• home
 • video
 • pas verschenen

  Menen neemt na dit seizoen afscheid van Kroatische coach

  Peris (helemaal links) is aan zijn 3e seizoen bezig in Menen.

  De Kroaat Ratko Peris (42) verlaat na dit seizoen volleybalclub Par-ky Menen. Hij gaat aan de slag in de Franse hoogste klasse, bij welke club is nog niet bekendgemaakt. 

  "Kans op afscheid door de grote poort"

  Peris verlaat Menen na drie seizoenen dienst. Hij zette vorig jaar nog zijn krabbel onder een contractverlenging voor twee jaar, maar kiest nu voor een Frans avontuur.

   

  "Dat het nieuws nog voor de play-offs wordt bekendgemaakt, is de uitdrukkelijke wens van de coach. Het biedt Par-ky Menen ook de kans om de zoektocht naar een waardige vervanger te beginnen", zo klinkt het in een persbericht.

   

  "De play-offs, die op 16 maart beginnen, zijn een uitgelezen kans om onze coach een afscheid door de grote poort te gunnen."

   

  Menen plaatste zich gisteren voor de Final Four van de Euromillions Volley League. Daarin speelt de West-Vlaamse club met Aalst, Maaseik en Roeselare om de titel. 

  De play-offs, die op 16 maart starten, zijn een uitgelezen kans om Ratko een afscheid door de grote poort te gunnen.

  Persbericht Par-ky Menen

  "Komende weken hopelijk positief nieuws"

  Begin dit jaar raakte bekend dat Pierre Vandeputte na 20 jaar stopt als voorzitter en sponsor van Par-ky Menen. "Ondertussen wordt achter de schermen verder gewerkt aan de toekomst van de club en werden ook al de eerste resultaten geboekt", stelt de club donderdag.

   

  "Er lopen momenteel volop gesprekken. Zodra er voldoende garanties zijn gevonden, kunnen we in de komende weken hopelijk met positief nieuws naar buiten komen."