Ga naar de inhoud

Romelu Lukaku krijgt de beste punten in gerenommeerde Franse sportkrant

 do 7 maart 2019 08:25
Romelu Lukaku
Romelu Lukaku staat te blinken in L'Equipe.

Romelu Lukaku leest niet graag kranten, maar vandaag kan hij met een gerust hart L'Equipe openslaan. De Franse sportkrant beloont zijn prestatie in de Champions League met een 8, de hoogste score in PSG - Manchester United.

"Lukaku was een kwelling voor zijn verdediger"

"Nog erger", kopt L'Equipe op de voorpagina. "Twee jaar na de remontada is het ondenkbare opnieuw gebeurd. Ondanks een comfortabele voorsprong van 2 doelpunten uit de heenmatch zijn de Parijzenaars opnieuw gekraakt in het Prinsenpark."

 

Op pagina 2 verwoordt de Franse krant het zo: "Paris-Saint Germain is jammerlijk uitgeschakeld in de Champions League door een erg zwak team van Manchester United."

 

De scores voor Manchester United vallen nochtans goed mee. Pereira wordt gebuisd met een 3, maar Lukaku krijgt de beste score van alle spelers. Zijn prestatie wordt beloond met een 8.

 

"Voor de derde keer in een week maakt hij er twee in een match. De Belg speelde erg geconcentreerd, hij ging goed met zijn (schaarse) kansen om, vooral met de rug naar het doel. Met zijn versnellingen was hij vaak een kwelling voor PSG-verdediger Kehrer."

De punten van L'Equipe voor PSG - Manchester United:

De voorpagina van de krant:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Champions League: 1/8e finales (terug)
Paris Saint-Germain
einde
1-3
Manchester United