• home
 • video
 • pas verschenen

  Romelu Lukaku krijgt de beste punten in gerenommeerde Franse sportkrant

  Romelu Lukaku

  Romelu Lukaku staat te blinken in L'Equipe.

  Romelu Lukaku leest niet graag kranten, maar vandaag kan hij met een gerust hart L'Equipe openslaan. De Franse sportkrant beloont zijn prestatie in de Champions League met een 8, de hoogste score in PSG - Manchester United.

  "Lukaku was een kwelling voor zijn verdediger"

  "Nog erger", kopt L'Equipe op de voorpagina. "Twee jaar na de remontada is het ondenkbare opnieuw gebeurd. Ondanks een comfortabele voorsprong van 2 doelpunten uit de heenmatch zijn de Parijzenaars opnieuw gekraakt in het Prinsenpark."

   

  Op pagina 2 verwoordt de Franse krant het zo: "Paris-Saint Germain is jammerlijk uitgeschakeld in de Champions League door een erg zwak team van Manchester United."

   

  De scores voor Manchester United vallen nochtans goed mee. Pereira wordt gebuisd met een 3, maar Lukaku krijgt de beste score van alle spelers. Zijn prestatie wordt beloond met een 8.

   

  "Voor de derde keer in een week maakt hij er twee in een match. De Belg speelde erg geconcentreerd, hij ging goed met zijn (schaarse) kansen om, vooral met de rug naar het doel. Met zijn versnellingen was hij vaak een kwelling voor PSG-verdediger Kehrer."

  De punten van L'Equipe voor PSG - Manchester United:

  De voorpagina van de krant:

  Champions League: 1/8e finales (terug)

  einde
  13