• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Vanthourenhout verzilvert regelmatig seizoen met verbeterd contract

  "Ik heb er zelfs niet aan gedacht om van ploeg te veranderen."

  Veldrijder Michael Vanthourenhout (25) heeft een nieuw en verbeterd contract getekend bij zijn werkgever Marlux-Bingoal. De crosser blijft tot eind 2023 bij de ploeg van teammanager Jurgen Mettepenningen. "Ik voel me zeer goed in deze ploeg", zegt Vanthourenhout.

  "Met 13 podiumplaatsen – in onder meer 3 Wereldbekermanches, het
  Belgisch kampioenschap in Kruibeke en een uitmuntende Koppenbergcross – was Michael Vanthourenhout afgelopen seizoen één van de regelmatigste renners uit het veldritcircuit. Net als Denise Betsema enkele weken terug zag hij dat door Jurgen Mettepenningen beloond met een contractaanpassing en -verlenging", luidt het in een persbericht.

   

  "Ik ben erg blij met dit nieuwe contract", reageert Vanthourenhout. "Ik voel me zeer goed in deze ploeg. Ik voel veel waardering en respect voor mijn prestaties. Ik heb er dus zelfs niet aan gedacht om van ploeg te veranderen."

   

  "Ook dit nieuws toont de langetermijnvisie die in onze ploeg heerst", vult teammanager Jurgen Mettepenningen aan. "We geloven voluit in Michael en we willen hem de komende jaren verder laten ontwikkelen in onze ploeg. Hij heeft een zeer goed seizoen achter de rug en deze opwaardering toont ons geloof dat hij in de toekomst alleen maar verder zal groeien."