• home
 • video
 • pas verschenen

  Benoot kan zaterdag zijn zege verdedigen in de Strade Bianche

  Tiesj Benoot kwam zaterdag ten val.

  Tiesj Benoot (24) staat zaterdag op de deelnemerslijst van de Strade Bianche. De Lotto-renner was zaterdag gevallen in de Omloop Het Nieuwsblad en was onzeker voor de Toscaanse grindkoers. Maar Benoot kan er zijn overwinning van vorig jaar proberen te herhalen.

  Na zijn val moest Tiesj Benoot een wonde aan zijn linkerknie laten hechten. De Lotto-kopman miste Kuurne-Brussel-Kuurne en was ook onzeker voor de Strade Bianche, maar Lotto-Soudal heeft vandaag het licht op groen gezet.

   

  "Goed nieuws: Tiesj Benoot is klaar om zijn titel in de Strade Bianche te verdedigen", meldt Lotto-Soudal. "Zijn knieblessure is geheeld." Vorig jaar was Benoot op weg naar de Piazza del Campo sterker dan Romain Bardet en Wout van Aert.

  Herbeleef: Benoot wint de Strade Bianche in 2018