• home
 • video
 • pas verschenen

  Andy Murray is hoopvol na heupoperatie: "Ik heb geen pijn meer"

  Andy Murray

  Andy Murray

  De heupoperatie die Andy Murray eind januari onderging, lijkt goed verlopen. De 31-jarige Brit heeft geen pijn meer en geeft de hoop op een comeback niet op.

  Andy Murray is al maanden op de sukkel met zijn heup. Daarom kondigde hij begin dit jaar ook aan dat hij een punt zou zetten achter zijn carrière, bij voorkeur na Wimbledon. Sindsdien ging de Brit onder het mes en die ingreep lijkt goed verlopen.

   

  "De revalidatie verloopt traag, maar het gaat vrij goed. Het is nog een beetje afwachten welke kant het zal opgaan. Maar als het mogelijk is, wil ik zeker weer in competitie treden", vertelt de tweevoudige olympische kampioen.

   

  "Ik wil nog spelen. Dat heb ik ook op de Australian Open gezegd. De vraag is alleen of het mogelijk is. Ik ben nu wel veel gelukkiger dan de voorbije 12 maanden. Dat komt door de operatie. Ik heb geen pijn meer in mijn heup, een pijn die ik heel lang heb gevoeld."

  Andy Murray na zijn operatie eind januari: