• home
 • video
 • pas verschenen

  Bijna 6 maanden zwanger, maar ze staat wel op het trainingsveld

  Op de trainingsfoto's is haar bolle buik al goed te zien.

  De Amerikaanse voetbalinternational Sydney Leroux is in verwachting van haar tweede kind. Toch blijft de wereldkampioene op het trainingsveld staan.

  Sydney Leroux (28) moet in juli bevallen van een meisje. "Ik had nooit verwacht dat ik de seizoensvoorbereiding zou beginnen na vijf en een halve maand zwangerschap, maar hier zijn we", tweet de aanvalster van het Amerikaanse team Orlando Pride.

   

  Leroux pakte het wel voorzichtig aan. "Contact heb ik vermeden, ik heb alleen met de bal getraind. Situaties waarin ik geraakt kan worden, wil ik vermijden. En hoogintensieve inspanningen doe ik nu ook even niet."

  De tweet van Sydney Leroux:

  Vier jaar geleden won Sydney Leroux met de Verenigde Staten de Wereldbeker voor vrouwen. Volgende zomer zal ze in Frankrijk de wereldtitel niet mee kunnen verdedigen. Dan is Leroux hoogzwanger of bevallen van een dochter.