• home
 • video
 • pas verschenen

  Internet lacht met Ramos, die geel pakte om zich te sparen voor de kwartfinale

  Sergio Ramos

  Een avond om snel te vergeten voor Sergio Ramos, maar misschien wel een onvergetelijke documentaire?

  Ajax serveerde Real Madrid een vreselijke vernedering (1-4) in de Champions League, maar niemand werd meer vernederd dan de (vrijwillig) geschorste aanvoerder Sergio Ramos, die lijdzaam moest toekijken vanuit de tribune. Het internet had weinig genade.

  Sergio Ramos dacht het slimste jongetje van de klas te zijn toen hij in de slotfase van de 1-2-zege van Real Madrid bij Ajax opzettelijk een gele kaart pakte en zo een schorsingsdag oppikte voor de terugmatch.

   

  De aanvoerder van Ramos schoot zich een 1e keer in de voet door achteraf uitdrukkelijk dit plan toe te geven, waarna de UEFA hem strafte met nog een extra schorsingsdag. En uiteindelijk schoot hij zich in de terugmatch een 2e keer in de voet, want zonder hem bereikte Real niet eens de kwartfinales.

   

  Tot overmaat van ramp werd Ramos tijdens de rampzalige 1-4 ook nog eens gevolgd door een cameraploeg van Amazon, die de Spanjaard volgde voor een documentaire.

  Ramos is het mikpunt van spot