• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldinho en Neymar amuseren zich op carnaval in Rio

  " "

  De ene heeft tijd omdat hij gestopt is met voetballen, de andere heeft tijd omdat hij revalideert.

  Carnaval is heilig en hot voor een Braziliaan. Nu hij gestopt is met voetballen heeft Ronaldinho alle tijd van de wereld om mee te vieren in Rio, Neymar  profiteert dan weer van zijn revalidatie om zich in het feestgewoel te mengen.

  Neymar kwam gisteravond laat toe in de tribunes van de Sambadroom in Rio de Janeiro. De stervoetballer woonde samen met de Braziliaanse funkzangeres en zijn moeder Nadine de parade van de Vila Isabel-sambaschool bij.

   

  Terwijl zijn ploegmaats van PSG zich voorbereiden op de return van de 1/8e finales in de Champions League heeft Neymar van de Franse club een vrijbrief gekregen om in deze periode in eigen land een speciale behandeling te volgen. De Braziliaan raakte eind januari opnieuw geblesseerd aan het middenvoetsbeentje waarmee hij vorig jaar voor het WK geconfronteerd werd. De nummer 10 volgt een alternatieve behandeling om een nieuwe operatie te vermijden.

   

  Zaterdag doken er ook al beelden op van de duurste voetballer aller tijden al dansend in de tribunes van het carnaval in Salvador. Vorig jaar keerde Neymar ook al met carnaval naar Brazilië terug.

  Beelden van de feestende voetballers:

  Voetballen lukt niet, maar een spelletje in de tuin wel: