• home
 • video
 • pas verschenen

  Canadese humor: Toronto kaatst grapje in gezicht van Ciman terug (en andersom)

  " "

  De sfeer is goed bij Toronto: Laurent Ciman en Alejandro Pozuelo worden ploegmaats.

  Toronto kondigde gisteren de komst van Alejandro Pozuelo aan als "de beste speler van de beste club in België". De Spanjaard van Genk wordt in Canada ploegmaat van Laurent Ciman, die er als de kippen bij was om zijn werkgever van antwoord te dienen.

  Ciman tackelde de uitspraak van Toronto met zachte hand: "Sorry TFC. De beste speler ja, maar de beste club in België nee", gevolgd door heel wat hartjes en lachende smileys.

   

  Standard, de club in België waarvoor Ciman 4,5 jaar voetbalde en waarmee hij de beker won en 2 keer tweede werd, had de boodschap begrepen en bedankte zijn oud-speler met een knipoog: "Eens een Rouche, altijd een Rouche". 

   

  Toronto kon de tweet van zijn centrale verdediger niet over zich heen laten gaan en de Canadese club reageerde prompt met een foto van de stand van de Belgische competitie met Genk bovenaan. Poets wederom poets.

   

  Ciman wou evenwel het laatste woord houden en merkte fijntjes op dat een ranking niet alles zegt en het kampioenschap nog niet voorbij is.

  De Twitter-carrousel tussen Toronto, Ciman en Standard