• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Harden maakt al voor 24e keer dit seizoen 40 punten of meer

  " "

  James Harden draait aan een gemiddelde van 36,7 punten per match dit seizoen.

  Ook de Boston Celtics hebben James Harden niet kunnen afstoppen. De MVP van vorig seizoen loodste zijn Houston Rockets naar een 5e zege op een rij: 104-115. "De Baard" maakte alweer 42 punten.

  Harden is de topschutter van de huidige NBA-jaargang met een ongelooflijk gemiddelde van 36,7 punten per match. Voor de 24e keer rondde hij de kaap van 40 punten. Voor de laatste 2 minuten werd Harden trouwens uitgesloten met een 6e persoonlijke fout. Eric Gordon deed met 32 punten ook zijn duit in het zakje.

   

  Boston, het meest gelauwerde team uit de NBA-geschiedenis, kan dit seizoen maar niet wedijveren met de beste ploegen van 2018-2019: het stond bij de rust 65-43 achter, werd nog wakker, maar te laat. Kyrie Irving verloor met 24 punten, 9 rebounds en 10 assists het duel met Harden. Zo gingen de Celtics een 5e keer onderuit in 6 wedstrijden. Boston staat 5e in oosten, Houston 5e in het westen.

  Kijk naar de match van Harden:

  Een driepunter voor 42 punten: