Ga naar de inhoud

Balotelli viert openingsgoal met selfievideo op Instagram

Mario Balotelli maakt de openingsgoal tegen Saint-Etienne: zijn 4e in 6 duels.

Marseille heeft een uitstekende zaak gedaan in Frankrijk: het won thuis de subtopper tegen Saint-Etienne met 2-0 en rukt zo op naar de 4e plaats. Met dank aan de openingsgoal van Mario Balotelli. De excentrieke Italiaan nam prompt een Instagramvideootje op met zijn vierende maats en fans.

Het Instagramfilmpje van Balotelli:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Balotelli: 4 goals in 6 matchen verdient een speciale geste

Met Balotelli valt er vaak wat te beleven. In negatieve of positieve zin. Gisteren was het nog eens van dat laatste: de Italiaanse spits zette Marseille op de goeie weg met een doelpunt in de 12e minuut. 

 

De spits had voorzien dat hij zou scoren, want hij haalde prompt een smartphone uit het volk achter het doel, nam de viering van het doelpunt breedlachend op en gooide het selfiefilmpje na de match online op zijn Instagramaccount. Hij pretendeert de eerste te zijn die dat doet.

 

Balotelli is in goeie doen: in de wintermercato overgekomen van Nice maakte hij al zijn 4e goal in 6 duels voor Marseille, dat met 10 op 12 opklom in de stand.

 

Het is niet bekend waar Balotelli de mosterd haalde, maar onder meer landgenoot Francesco Totti deed het hem al voor bij Roma. De Roma-held hield het na zijn 2-2 in de derby tegen Lazio in januari 2015 wel bij een fotootje en ging alleen op de foto met de fans. 

Meer foto's van Balotelli's viering:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.