• home
 • video
 • pas verschenen

  Wolfsburg ziet Koen Casteels uitvallen met "gezichtsprobleem"

  Koen Casteels voelde zich niet goed.

  Koen Casteels heeft het einde niet gehaald van de match tegen Werder Bremen. De Belgische doelman van Wolfsburg bleef na de rust in de kleedkamer.

  Bij de start van de tweede helft van Wolfsburg-Werder Bremen keken de supporters van Wolfsburg verrast op toen Koen Casteels niet meer het veld opkwam. De Belgische doelman van Wolfsburg was in de kleedkamer gebleven met een "gezichtsprobleem".

   

  Wolfsburg-coach Bruno Labbadia bleef op de vlakte in de persconferentie na de match. "Koen voelde zich niet goed en had een probleem. Hij is naar mij gekomen om te zeggen dat het geen zin meer had om voort te doen. Het is niet ernstig en ik vind het belangrijk dat een speler zelf de verantwoodelijkheid neemt om die beslissing te nemen."