• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Belgian Bullets sluiten eerste dag WK af op de tiende plaats

  De Belgian Bullets hadden geen foutloze runs.

  De Belgian Bullets staan na de eerste dag van het WK in Whistler Mountain in Canada op een gedeelde 10e plaats. An Vannieuwenhuyse was niet blij met haar eerste run, maar de tweede run was van betere makelij.

  Stuurvrouw An Vannieuwenhuyse en remster Sara Aerts willen in Canada hun plek in de subtop van het bobslee bevestigen. En dat is gelukt na de eerste dag, ook al was Vannieuwenhuyse allesbehalve tevreden met de eerste run.

   

  Maar met een 11e plaats in de eerste run en een 9e tijd in de tweede run staan de Belgische vrouwen op een gedeelde 10e plaats. "Helaas geen perfecte race", zei Vannieuwenhuyse na de tweede run. Als de foutjes morgen achterwege blijven, dan kunnen de Belgen nog wat oprukken.

  Bekijk de eerste run van het WK

  Bekijk de tweede run van het WK