• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  0473/55.03.33: Wie stuurt onfortuinlijke Rickaert een sms'je?

  Stuurt u ook een sms'je?

  0 / 0

  Jonas Rickaert (Corendon-Circus) moet de start van het Vlaamse wielervoorjaar aan zich laten voorbijgaan. De West-Vlaming werd deze week geopereerd en Linde Merckpoel wil hem een hart onder de riem steken. De meter van trainingsgroepje De Melkerie heeft een sms-actie op poten gezet.

  De Melkerie is het trainingsgroepje van onder meer Yves Lampaert, Tim Declercq en Jonas Rickaert. Meter Linde Merckpoel neemt haar takenpakket serieus op en bleef na de operatie van Rickaert niet bij de pakken zitten.

   

  Ze schonk de onfortuinlijke renner een gsm, die nu bestookt kan worden met steunsms'jes. Onder meer Belgisch kampioen Lampaert lanceerde alvast een oproep om Rickaert te sms'en op 0473/55.03.33.

  De oproep wordt al gretig gedeeld