• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Manchester City ziet Kevin De Bruyne opnieuw uitvallen

  Met een pijnlijke grimas gaat Kevin De Bruyne naar de kant.

  Met een pijnlijke grimas gaat Kevin De Bruyne naar de kant.

  Kevin De Bruyne heeft de wedstrijd tegen Bournemouth niet vol gemaakt. De middenvelder van Manchester City ging vlak voor de rust geblesseerd naar de kant.

  Het is voorlopig niet het seizoen van Kevin De Bruyne. De Belg lag al twee keer in de lappenmand met een knieblessure en tegen Bournemouth werd hij vlak voor de rust geblesseerd gewisseld. "Kevin heeft een hamstringblessure. Mogelijk is hij een tijdje buiten strijd", sprak coach Josep Guardiola na de wedstrijd.

   

  Een eventuele blessure van De Bruyne zou ook een tegenvaller zijn voor de nationale ploeg. Eind deze maand beginnen de Rode Duivels aan de kwalificaties voor het EK 2020 met wedstrijden tegen Rusland (21/03) en Cyprus (24/03). De Bruyne heeft sinds het WK ging wedstrijd meer gespeeld voor de nationale ploeg.