Nog inspiratie nodig voor Wielermanager? Dit zijn de teams van de wielermannen

  Je hebt nog tot zaterdag 12u om je ploeg in te dienen voor de Sporza Wielermanager en zo te bewijzen dat jij dé koerskenner van Vlaanderen bent (of gewoon heel veel geluk hebt bij spelletjes). Dit zijn de selecties die onze Sporza-wielerjournalisten de wei insturen.

  Kun je het zelf beter? Schrijf hier je ploeg in.

  De ploeg van Renaat Schotte ("Wielermannen")

  Renaat Schotte kiest voor de gevestigde waarden, met enkele opvallende jokers, zoals Baptiste Planckaert, Daniel Oss en Iljo Keisse.

  De ploeg van Christophe Vandegoor ("Goorbikers")

  De tactiek van Christophe Vandegoor bestaat eruit heel wat dure vogels te selecteren en die aan te vullen met goedkope renners als Ruben Guerreiro, Alexis Vuillermoz, Winner Anacona, Christopher Lawless en Sven Erik Bystrøm. Is dat de winnende strategie?

  De ploeg van Carl Berteele ("BBB Berteeles Belgische Bende")

  Je kunt ook met alleen maar Belgen in je ploeg ver geraken, of dat hoopt Carl Berteele toch. Het is aan onder meer Loïc Vliegen, Jens Debusschere en Stijn Vandenbergh om hem net dat tikkeltje extra te geven in vergelijking met de concurrentie.

  De ploeg van Maarten Vangramberen

  Maarten Vangramberen heeft zijn kansen verspreid en komt met een op het eerste gezicht uitgebalanceerde ploeg aan de start. De meest opvallende namen zijn Stefan Küng, Magnus Cort Nielsen en Mike Teunissen.

  De ploeg van Michel Wuyts

  Michel Wuyts heeft naar eigen zeggen "gekozen voor renners die vaak meedoen". Heel wat kansen om te scoren dus, maar zal het ook vaak in de roos zijn? Bekijk de volledige uitleg van Michel hier.

  De ploeg van José De Cauwer

  De ploeg van José De Cauwer is gebouwd rond 4 musketiers van Deceuninck-Quick Step. Als die ploeg een sterk voorjaar rijdt, zal hij de punten binnenrijven. Hier lees je zijn volledige uitleg over zijn selectie.