vr 1 maart 2019 12:24
Marouane Fellaini heeft geen aanpassingsperiode nodig in China.

Marouane Fellaini heeft een kanonstart gemaakt in de Chinese Super League. De Rode Duivel opende na 50 minuten al zijn rekening bij Shandong Luneng, meteen het eerste doelpunt in de Chinese competitie.

Fellaini had de eer om de Chinese Super League te openen met zijn ploeg Shandong Luneng. Shandong won met 1-0 van Beijing Renhe.

Fellaini scoorde het enige doelpunt in de wedstrijd. Hij rondde na 50 minuten een collectieve aanval van de thuisploeg af met een schuiver.

Fellaini was de enige Belg die vandaag in actie kwam. Zaterdag maakt Mousa Dembélé zijn Chinese debuut voor Guangzhou R&F, op bezoek bij Chongqing Lifan. Yannick Carrasco trekt zondag met Dalian Yifang naar Henan Jianye.