• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De scores blijven oplopen: James Harden is goed voor 58 punten tegen Miami

  James Harden krijgt een knuffel van Dwyane Wade.

  Sterspeler James Harden heeft de Houston Rockets met 58 punten voorbij Miami Heat geleid. Het werd 121-118 in Houston.

  De Rockets keken in het derde kwart tegen een achterstand aan van maar liefst 21 punten. De partij leek gespeeld, tot de thuisploeg haar spreekwoordelijke duivels nog eens ontbond.

   

  In het slotkwart zette Houston de scheve situatie helemaal recht. Met nog ruim 6 minuten op de klok maakten de Rockets bij 103-113 14 punten op een rij. 10 van die punten nam James Harden voor zijn rekening.    

   

  Harden was in de hele wedstrijd goed voor 58 punten, 10 assists en 7 rebounds. Met die 58 punten bleef hij maar 3 punten verwijderd van zijn record (61 punten), dat hij eind januari neerzette tegen New York.

   

  De Philadelphia 76ers wisten voor het eerst sinds 2008 te winnen van Oklahoma City Thunder. In Oklahoma wonnen de Sixers met 104-108. Tobias Harris was bij de bezoekers goed voor 32 punten, Ben Simmons noteerde een triple-double.

  Tweets: