• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Verhaal van Claudio Ranieri bij Fulham duurt amper vier maanden

  Fulham pakte maar drie zeges onder Ranieri en lijkt gedoemd om te degraderen.

  Claudio Ranieri is geen coach meer van eersteklasser Fulham. De Italiaan, die pas in november werd aangesteld als vervanger van Slavisa Jokanovic, kreeg ook de trein van Fulham niet op de rails. 

  Fulham staat in de Premier League op een voorlaatste plaats met 17 punten. Het verschil met de veilige zone bedraagt nu al 10 punten. Het verloren degradatieduel tegen Southampton gisteren bleek de zwanenzang te zijn voor Ranieri.

   

  Ranieri, die in 2016 nog Leicester City naar het kampioenschap in Engeland loodste, verlaat Fulham met amper drie zeges. Scott Parker, tot voor kort de assistent van Ranieri, maakt het seizoen af als interim-coach.