Ga naar de inhoud

meest recent

Martinez roept fans op Rode Duivels te steunen tegen Rusland

 do 28 februari 2019 14:44
De Rode Duivels beginnen op 21 maart aan hun EK-kwalificatiecampagne.

Volgende maand beginnen de Rode Duivels aan hun EK-kwalificatiecampagne voor het EK 2020. Op 21 maart ontvangt België dan Rusland. In een filmpje roept bondscoach Roberto Martinez de fans op om de Rode Duivels massaal te komen steunen.

"De mooiste voetbalmomenten beleven we altijd met de supporters. De terugkeer na het WK 2018 is daar een mooi bewijs van. Een moment dat ons voor eeuwig bij zal blijven", aldus Martinez.

 

"Onze supporters spelen telkens een belangrijke rol tijdens onze wedstrijden. De sfeer die zij maken doet onze spelers boven zichzelf uitstijgen. Nu en meer dan ooit hebben we in het stadion de steun van alle supporters nodig om onze ambitieuze doelen te bereiken."

 

Na het thuisduel tegen Rusland volgt er drie dagen later, 24 maart, de verplaatsing naar Cyprus. Nadien volgen in juni twee thuisduels tegen Kazachstan (8 juni) en Schotland (11 juni). 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.