Ga naar de inhoud

Remco Evenepoel na val: "Motards, heb wat meer respect voor ons"

 do 28 februari 2019 07:37
Remco Evenepoel
Remco Evenepoel likt zijn wonden in de Emiraten.

Remco Evenepoel doet een oproep na zijn val in de Ronde van de Emiraten. De juniorewereldkampioen vraagt de motorrijders om wat beter op te letten.

Remco Evenepoel moest gisteren de strijd staken in zijn allereerste WorldTour-wedstrijd. Halverwege rit 4 in de UAE Tour moest hij uitwijken voor een stilstaande motor.

 

"Shit happens", blikt het 19-jarige wielertalent terug op zijn Instagram. "Valpartijen en motorfietsen maken deel uit van het wielrennen", voegt hij toe met rollende ogen.

 

"Ik wil even kwijt dat motards iets meer respect voor het peloton moeten tonen. Als wij aan de rechterkant van de weg rijden, sta dan niet stil aan de rechterkant alstublieft."

 

Vandaag staat rit 5 op het programma: een sprintersetappe met een start aan de Perzische Golf en aankomst aan de Golf van Oman. "Veel succes de komende dagen, jongens", besluit Evenepoel zijn bericht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Geert Van Bondt en Remco Evenepoel
Ploegleider Geert Van Bondt moet Remco Evenepoel oppeppen na zijn opgave.