• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Pro League over Moeskroen: "Continuïteit van huidige seizoen niet in het gedrang"

  Moeskroen.

  Moeskroen staat 10e in de JPL.

  De Pro League heeft gereageerd op de beslissing van de onderzoeksrechter om de rekeningen van Moeskroen te laten bevriezen en twee interim-beheerders aan te stellen. "We zullen ons burgerlijke partij stellen om inzage te krijgen in het dossier", klinkt het.

  "In een bijzondere vergadering van de Raad van Bestuur werd de bevestigde
  informatie besproken. Op basis van deze informatie werd de beslissing genomen
  om tot nader order de verschillende competities van de Pro League te laten
  afwerken volgens het geplande verloop. De continuïteit van de competities van
  het huidige seizoen  komt dus niet in het gedrang", reageert de Pro League over de gang van zaken bij Moeskroen, dat gisteren geconfronteerd werd met geblokkeerde rekeningen en een voorlopige bewindvoering.

   

  "Het spreekt voor zich dat de Pro League de situatie op de voet blijft volgen. Zo zal het management van de Pro League eerstdaags contact opnemen met de voorlopige bestuurders van de club en zal de Pro League zich burgerlijke partij stellen om inzage te krijgen in het dossier."

   

  "Na afloop van de competitie zal de Pro League, met de haar dan bekende elementen, een gefundeerde beslissing nemen over de plaats van Moeskroen binnen de Pro League, uiteraard met respect voor de bevoegdheden van de licentiecommissie."