• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Smaakmaker Ilaimaharitra 4 jaar langer bij Charleroi

  Ilaimaharitra viert zijn enige doelpunt van het seizoen.

  Marco Ilaimaharitra heeft zijn contract bij Charleroi met 4 jaar verlengd. De 23-jarige centrale middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Henegouwers.

  Ilaimaharitra streek begin vorig seizoen neer in Charleroi. De Fransman met Malagassische speelde eerder bij Sochaux in Frankrijk. Onder Felice Mazzu werd hij één van de sterkhouders op het middenveld van Charleroi.

   

  Vandaag werd hij beloond voor zijn goede prestaties met een nieuw contract voor vier seizoenen. Ilaimaharitra kwam dit seizoen 23 keer in actie in de Jupiler Pro League en vond daarin één keer de weg naar het doel.

  Mehdi Bayat op de foto met zijn goudhaantje: