• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  OHL deelt gratis tickets uit voor competitieduel tegen Beerschot Wilrijk

  " "

  OHL heeft 6 op 6 en wil die lijn doortrekken voor de eigen fans.

  Oud-Heverlee Leuven hoopt zondag voor de laatste match van de reguliere competitie in 1B op een zo groot mogelijke opkomst. Periodeleider Beerschot Wilrijk komt op bezoek. Alle abonneehouders op Den Dreef krijgen alvast een gratis ticket.

  OHL haalde zondag met de 1-3 op Tubeke een tweede zege op een rij na de 3-0 thuis tegen Westerlo en wil die lijn doortrekken. "De steun van de fans in de thuiswedstrijd tegen Westerlo gaf de spelers en technische staf een geweldige boost en stuwde hen naar een ruime overwinning", verduidelijkt de club het initiatief.

   

  "De spelers hopen opnieuw op de massale steun van het Leuvense legioen in de laatste reguliere thuismatch." Abonneehouders kunnen 1 gratis ticket bekomen op het secretariaat op vertoon van hun identiteitskaart en abonnement. Ook op de wedstrijddag kan het extra ticket nog afgehaald worden.

   

  OHL is met 28 punten al veroordeeld tot de play-downs.