Roger Lambrecht: "Zullen volgend jaar een reeks lager moeten zijn"

  Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht

  Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht

  "Mathematisch kan het nog", luidt het cliché, maar na het verlies in Moeskroen staat de degradatie van Lokeren nu zo goed als vast. Dat beseft ook voorzitter Roger Lambrecht. "Ik denk dat het kalf verdronken is."

  Moeskroen moest voor Lokeren de laatste strohalm worden, maar de Waaslanders konden opnieuw niet winnen: 1-0 werd het op Le Cannonier. Met nog 3 speeldagen voor de boeg telt Lokeren op de laatste plaats 8 punten minder dan nummer 15 Waasland-Beveren. "Ik denk dat het kalf vanavond verdronken is," besefte ook voorzitter Roger Lambrecht na de wedstrijd.

   

  "We zullen volgend jaar een reeksje lager moeten zijn. We zijn niet goed genoeg voor 1A, daar is niks aan te doen. Het 25e jaar is het jaar te veel. Dat is spijtig. Ik heb de spelers nog niet gesproken, maar die jongens weten ook wel dat we zakken."

   

  "Of ik nog voorzitter blijf? Het is te vroeg om daarover iets te zeggen. We moeten nog afwachten. Een overnemer? Als we er geen vinden, zullen we daar ook wel een oplossing voor vinden. Daar hebben we nog tijd voor."