Ga naar de inhoud

Wellens draagt een "lelijke trui" en Vanmarcke trakteert met champagne

 za 23 februari 2019 10:20
Tim Wellens
Thomas De Gendt whatsappt met ploegmaat Tim Wellens in Spanje.

De Belgen zijn goed op dreef zo vroeg in het wielerseizoen: op de fiets en op de sociale media. Thomas De Gendt plaagt ploegmaat Tim Wellens met zijn "lelijke leiderstrui" in Spanje. In Frankrijk schenkt Sep Vanmarcke champagne.

Tim Wellens doet het uitstekend in de Ronde van Andalusië. Na winst in de openingsrit duldde hij gisteren ook niemand voor zich in de tijdrit. Voor de race tegen de klok kreeg de leider een whatsapp van Thomas De Gendt.

 

"Zeker dat je die trui wil verdedigen? Hij is lelijk", tikte De Gendt, ongetwijfeld met een portie droge humor.

 

Wellens antwoordde met de pedalen en won. "Ik denk dat zijn antwoord "ja" is", concludeerde De Gendt op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Tim Wellens
De leiderstrui in Andalusië kleurt zwart en geel.

Vanmiddag verdedigt Tim Wellens zijn zwart-gele leiderstrui in de 4e etappe. Onze landgenoot verwacht aanvalsgeweld van Astana op de cols. Jakob Fuglsang en Ion Izagirre staan respectievelijk 2e en 3e in het klassement.

Vanmarcke: "Champagne!"

Ook Sep Vanmarcke beleefde gisteren een topdag. Hij boekte in de Ronde van de Haut-Var zijn eerste zege in 2,5 jaar. "Champagne!", beloofde Vanmarcke zijn ploegmaats. En die kregen ze ook.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Sep Vanmarcke serveert champagne bij het dessert.