• home
 • video
 • pas verschenen

  De Griekse voetbalvelden liggen bedekt onder een dikke laag sneeuw

  Het Toumbastadion van PAOK ligt er vredig bij.

  Terwijl u dit weekend onder de lentezon naar het voetbal gaat kijken, moeten de supporters in Griekenland hun warme kleren opdiepen. Het land krijgt dit weekend te maken met een sneeuwstorm.

  In ons land gaat het kwik dit weekend vlot over de 15 graden Celsius, in Griekenland is het andere koek. Daar schommelen de temperaturen rond het vriespunt. De Griekse Frank Deboosere waarschuwt zelfs lokaal voor 50 centimeter sneeuw.

   

  Of er dan gevoetbald wordt, is nog maar de vraag. Het Toumbastadion van PAOK, de leider in de Griekse competitie, ligt bedekt onder een wit tapijt. En morgen staat er in Thessaloniki een derby op het programma met Aris FC.