• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot Wilrijk strooit zout in Mechelse wonde met Twitter-mopje

  Beerschot Wilrijk wil nog een finale afdwingen in 1B tegen KV Mechelen.

  Beerschot Wilrijk dacht zichzelf in de voet te hebben geschoten in de strijd om de tweede periodetitel, maar concurrent KV Mechelen ging onverwacht met 0-5 onderuit tegen Union. Beerschot Wilrijk talmde niet om het mes wat dieper te duwen.

  "De confrontatie tussen de twee best voetballende ploegen in 1B." Zo had KV Mechelen de wedstrijd tegen Union aangekondigd op Twitter. Als je dan met 0-5 de boot ingaat, wil je die woorden zo snel mogelijk van het wereldwijde web halen.

   

  Maar Beerschot Wilrijk had een screenshot genomen van de gewiste tweet en kon zo nog wat zout in de wonde strooien. "Beste vrienden van KV Mechelen. Opgelet, jullie Twitter-account is gehackt. Onderstaande tweet is verdwenen. #ondercollega's", schrijven ze ludiek op Twitter.

   

  Afwachten wie het laatste lacht in de strijd om promotie naar eerste klasse A.