• home
 • video
 • pas verschenen

  Red Flame Justine Vanhaevermaet kiest voor avontuur in Noorwegen

  Justine Vanhaevermaet op een trainingskamp van de Red Flames.

  Julie Vanhaevermaet ruilt de Duitse Bundesliga voor de Toppserien in Noorwegen. De aanvalster van de Red Flames tekende een contract bij de Noorse club Røa uit Oslo. 

  Op 23 maart begint de Noorse voetbalcompetitie voor vrouwen en Red Flame Justine Vanhaevermaet zal dan wellicht het shirt van de "Dynamite Girls" van Røa dragen.  De Belgische aanvalster trainde afgelopen week mee op het Turkse trainingskamp van de ploeg en kon iedereen overtuigen.

   

  "Ik ben heel blij dat ik kan tekenen bij Røa. De club volgt me al 3 jaar en dat speelde mee in mijn beslissing", zegt Vanhaevermaet. "De coaches hebben een duidelijk idee over voetbal en dat strookt ook met mijn opvattingen."

   

  De Red Flame verlaat SC Sand uit de Bundesliga. "De Noorse competitie is uitdagend en ik zal hier nieuwe stappen kunnen zetten, niet enkel als voetbalster, maar ook op persoonlijk vlak. Het wordt een geweldige ervaring om te leven in Oslo en te voetballen in Noorwegen."