• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: LeBron inspireert Lakers voorbij de Rockets van Harden

  King James haalde het van The Beard.

  Giannis Antetokounmpo

  De Bucks winnen nu al voor de 15e keer in hun laatste 17 wedstrijden.

  0 / 0

  in het Staples Center keken LeBron James en James Harden elkaar in de ogen. Harden is de laatste weken dé man in vorm, maar het was LeBron die na een geweldige comeback met de volle buit ging lopen. Het werd 111-106.

  King James vs The Beard

  Een lange tijd zag het er helemaal niet rooskleurig uit voor LeBron James en zijn LA Lakers. Tegen de Houston Rockets van James Harden stond het in het derde kwart nog 19 punten achter en de zege voor The Beard leek binnen. 

   

  Maar toen besloot LeBron om zijn duivels te ontbinden. Een viertal minuten voor het einde bogen de Lakers onder leiding van hun de sterspeler de 19 punten achterstand om naar de 111-106-eindstand. In totaal was LeBron goed voor 29 punten en 11 rebounds én een geweldige dunk. Harden deed met 30 punten eentje beter, maar dat volstond niet voor de winst.

   

  De Lakers bezetten momenteel de 10e plek in de Western Conference en zullen de play-offs dus niet cadeau krijgen. De Rockets zijn vijfde.

  LeBron inspireerde de Lakers naar de comeback

  De geweldige dunk van LeBron

  Ook Harden had een stevige dunk in huis

  De Bucks blijven aan de leiding na de thriller tegen de Celtics

  Milwaukee heeft na een ware thriller de Boston Celtics met lege handen naar huis gestuurd: 98-97. Giannis Antetokounmpo herstelde zich van een trage start om alsnog 30 punten te scoren en pakte 13 rebounds. Met 15 punten en een driepunter in het ultieme slot (32.5" voor het einde) ontpopte Khris Middelton zich ook tot een van de matchwinnaars.

   

  De Bucks verbeterden hun NBA-best-record naar 44-14 en wonnen voor de 15e keer in hun laatste 17 wedstrijden. De laatste tien wedstrijden wonnen ze negen keer. 

   

  Bij de Celtics was Kyrie Irving goed voor 22 punten, Al Horford voegde er 21 aan toe.  Irving, die zijn vorige twee wedstrijden miste door een knieblessure, verkleinde de achterstand met 27.5 seconden voor het einde tot één punt. Maar de Australiër miste de kans op de winst met een mislukt shot op de buzzer.

  De hoogtepunten na de 98-97

  Overige uitslagen

  Cleveland - Phoenix: 111-98

  Philadelphia - Miami: 106-102

  Portland - Brooklyn: 113-99

  Golden State - Sacramento: 125-123