• home
 • video
 • pas verschenen

  "We hebben het gevoel dat we te veel FC Pozuelo aan het worden zijn"

  Dimitri de Condé.

  Blijft Pozuelo wel of niet bij Racing Genk?

  Voor Racing Genk is het Europese verhaal helemaal geschreven. Genk kan zich nu concentreren op de competitie, maar de soap rond Alejandro Pozuelo blijft boven de Luminus Arena hangen. Voor de pandoering tegen Slavia Praag gaf TD Dimitri de Condé een stand van zaken. "Alle woorden die aan Pozuelo gewijd zijn, zijn momenteel overdreven."

  Sporza sprak met Technisch Directeur Dimitri de Condé voor de Europese pandoering tegen Slavia Praag. De toekomst van Alejandro Pozuelo bij de competitieleider was uiteraard een gespreksonderwerp.

   

  De Condé trok eerder naar New York om te onderhandelen over de Spaanse draaischijf, een delegatie van Toronto was deze week in Limburg. Er zou nu tot maandag sprake zijn van "wapenstilstand". "We willen wel een beetje rust", bekende de Condé bij Sporza.

   

  "Er is te veel gesproken geweest over Pozuelo. We hebben het gevoel dat we FC Pozuelo aan het worden zijn en dat willen we absoluut niet. Er is hier meer aan de hand."

   

  "We hebben een kwaliteitsvolle groep, een hele goeie technische staf met een zeer ambitieuze trainer, een fantastisch publiek, enorm veel samenhorigheid bij het bestuur, een geweldige scouting en ook de academie werkt heel goed."

   

  "Alle woorden die aan Pozuelo gewijd zijn, zijn momenteel overdreven. De ploeg die op termijn ambitieus is en in België de titel wil pakken, zal niet voorbij Pozuelo maar voorbij al deze mensen moeten. Dat is wat leeft. We moeten ons niet alleen focussen op Pozuelo."