• home
 • video
 • pas verschenen

  Vukovic blijft tot 2021 bij Genk: "Ik ben hier fantastisch onthaald"

  Danny Vukovic

  Danny Vukovic: "Het was altijd mijn droom om in Europa te spelen"

  Danny Vukovic, die sinds de zomer van 2017 bij Genk in doel staat,  ziet zijn contract bij Genk met 2 jaar verlengd. De 33-jarige doelman was einde contract, maar de competitieleider licht de optie van 2 extra jaren.

  Genk haalde Vukovic, die net Australisch kampioen met Sydney was geworden, voor 2 jaar met 2 jaar optie naar ons land. Sindsdien keepte de international 82 wedstrijden voor Genk, goed voor 26 clean sheets.

   

  "Het is altijd mijn droom geweest om in Europa te kunnen voetballen. Ik ben hier fantastisch onthaald", zegt Vukovic. "Het is leuk om te weten hoe mijn toekomst de komende jaren eruit zal zien."

   

  "Danny heeft het naar zijn zin in Genk en ook KRC Genk is tevreden over de prestaties van zijn ervaren doelman", legt de club de contractverlenging uit. "Met die ervaring is hij ook de ideale mentor voor het eigen jonge keeperstalent dat zijn opwachting maakt."

  Vukovic: "Heel blij dat ik hier nog een paar jaar kan blijven"