Delegatie van Toronto onderhandelt woensdag in Genk over Pozuelo

  Pozuelo begon zondag op de bank in de topper tegen Club Brugge.

  De transfer van Alejandro Pozuelo zou deze week wel eens in een stroomversnelling kunnen geraken. De bewindslui van Toronto FC zouden vandaag naar Limburg afzakken, maar het overleg is opgeschoven naar woensdag.

  Sinds Alejandro Pozuelo bekendmaakte dat hij wil ingaan op de aanbieding van Toronto FC is er al heel wat te doen geweest over zijn transfer.

   

  Genk wil Pozuelo aan zijn belofte houden dat hij tot het einde van het seizoen in Limburg blijft, de Spanjaard zelf schermt met een clausule in zijn contract dat hij voor 8 miljoen euro mag vertrekken.

   

  Dat bedrag zou Toronto FC op tafel willen leggen. Daarom is sportief directeur van Genk Dimitri De Condé afgelopen weekend al eens naar New York gevlogen om daar topoverleg te houden met de Canadese club.

   

  Deze week zijn de rollen omgedraaid en woensdag zakken enkele mensen van Toronto naar Genk af om er de onderhandelingen voort te zetten. Het ziet er naar uit dat er binnenkort schot in de zaak zal komen.

  Een aantal Genk-fans protesteerde zondag tegen de attitude van Pozuelo.