• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Vitesse verwacht Musonda woensdag weer op het trainingsveld

  Charly Musonda Jr.

  Musonda Jr. revalideerde de voorbije maanden bij Chelsea.

  Er is licht aan het einde van de tunnel voor Charly Musonda Jr. De huurling van Chelsea kon door blessureleed nog geen minuut spelen voor zijn club Vitesse, maar de Nederlanders melden dat Musonda Jr. woensdag weer aansluit. 

  In zijn rondje uitleenbeurten kwam Charly Musonda Jr. begin dit seizoen bij Vitesse terecht. De Chelsea-speler speelde er nog geen officiële match nadat hij in een oefenpot tegen Antwerp begin september een zware knieblessure had opgelopen.

   

  Vitesse schreef Musonda, die ook al werd uitgeleend aan Real Betis en Celtic, nog niet af en verwachtte hem na de winterstop weer op Nederlands grondgebied. De revalidatie van Musonda bij zijn moederclub in Londen is achter de rug, woensdag keert hij terug bij Vitesse.