• home
 • video
 • pas verschenen

  Wezet bereikt voor het eerst de kwartfinales van een Europese beker

  Handbalclub Wezet heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de Challenge Cup. Masjeka uit Wit-Rusland werd in 2 duels verslagen.

  Wezet doet het dit seizoen uitstekend en lijkt zich in de BENE-League op te werpen tot de grote uitdager van Bocholt. Ook in Europa trekt het die lijn door. In de 1/8e finales van de Challenge Cup was het vorige week al bij Masjeka uit Wit-Rusland gaan winnen (31-32), vandaag klaarde het de klus in eigen huis (36-34).

   

  Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat Wezet zich kan plaatsen voor de kwartfinales van een Europese beker. Mogelijke tegenstanders zijn Neva (Rus), Dinamo Victor (Rus), Athene (Gri), Madeira (Por), Boekarest (Roe), Dicken (Fin) en Borac (Bos).

   

  De heenmatchen worden gespeeld op 23 en 24 maart, de terugmatchen zijn een week later. Die valt wel samen met de Final Four in de BENE-League, dus daar zal nog een mouw aangepast moeten worden.

  Herbekijk de match van Wezet